referenties

Aanpak

Lezersonderzoek hanteert een heldere en gefaseerde aanpak. Daarbij kunnen we het hele onderzoekstraject voor u uitvoeren, order of slechts enkele van de stappen. Hieronder ziet u een overzicht van de stappen die we onderscheiden.

IntakeIntake
Letterlijk een eye-opener. Dat is de intake voor veel klanten. Je uitgave bekijken door de ogen van je lezer, about it dat is leerzaam én leuk. De ervaring leert dat met een lezersonderzoekbril op praten over je eigen blad, unhealthy vaak al nieuwe ideeën oplevert.
IntakeOpstellen vragenlijst
We geloven niet in een standaard vragenlijst. Elk blad, elk lezerspubliek, en elke aanleiding voor onderzoek zijn uniek. Dat vraagt om een enquête die écht is afgestemd op uw doelgroep en uitgave. Zo’n onderzoek zorgt voor antwoorden met meerwaarde. Zodat u uw uitgave en daarmee uw boodschap verder kunt versterken.
IntakeTesten en afstemmen onderzoek (bij online onderzoek)
U kunt het onderzoek online bekijken en ermee proefdraaien, waarna we het onderzoek verder aanscherpen.
IntakeUitvoeren lezersonderzoek
Tijdens de uitvoering benaderen we de doelgroep. Meestal online of telefonisch, maar soms ook per post of met enquêteurs. En we houden u tijdens de looptijd op de hoogte!
IntakeVerwerken en opleveren onderzoeksresultaten
Aansluitend verwerken en analyseren we de data. Deze kunt u op verschillende manieren opgeleverd krijgen: van de ruwe data in Excel of SPSS, tot een onderzoeksrapport met conclusies en aanbevelingen.
Meer informatie!

Benieuwd wat uw lezer vindt? En hoe u uw uitgave kunt versterken? We geven u graag meer informatie! Laat een berichtje of vraag achter. U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Ik wil meer weten
Voordelen van lezersonderzoek.com
Algemene Voorwaarden